Intolerantie en Bioresonantie

Bij de start van de behandeling wordt jij of je kind pijnloos en veilig getest.

Tekorten aan o.a. vitamines en mineralen kunnen met de QRMA getest worden.

Met behulp van het Bicom®systeem worden vervolgens alle (voedings) intoleranties getest. De apparaten samen geven een duidelijk beeld van de oorzaken van de klachten.

Na de intake (eerste behandeling) wordt een behandelplan opgesteld. Tijdens de tweede behandeling wordt dit behandelplan met je doorgesproken zodat duidelijk is wat bioresonantie-therapie voor jou kan betekenen.

Een complete behandeling wordt na 5 behandelingen geëvalueerd. Hiervoor wordt een lange afspraak van 60 min. gemaakt. Nog resterende intoleranties worden in de volgende behandelingen met de Bicom gedesensibiliseerd.

Inzichtelijk en aantoonbaar
Na de intake is de uitgangssituatie vastgelegd en kunnen de verbeteringen na een aantal behandelingen zichtbaar gemaakt worden. Hiervoor wordt een lang consult van 60 min. gepland.

Dit maakt bioresonantie-therapie inzichtelijk en aantoonbaar.

Belangrijker is echter dat jouw klachten verdwijnen en jij of jouw kind alle voedingsmiddelen kan verdragen. Dit vraagt echter tijd; gemiddeld duurt een allergie behandeling max. zes maanden als er meerdere allergieën of intoleranties zijn
In de beginfase wordt je eenmaal per week behandeld en tijdens die periode moet het betreffende voedingsmiddel zo mogelijk vermeden worden. Naarmate de reacties milder worden, kun jij of jouw kind het dieet weer uitbreiden en wordt de tijd tussen de behandelingen langer.

Veilig, ook voor kinderenkindertherapie arnhem
Deze behandeling kan vanaf de geboorte uitgevoerd worden en is veilig en volledig pijnloos.
Een klein kind kan bij vader of moeder op schoot zitten waardoor de behandeling geen vervelende ervaring is.
Deze foto laat  zien dat een kind gewoon kan blijven spelen bij mamma op schoot tijdens de behandeling.

Veroorzakers van intoleranties kunnen zijn:

Koemelk: ascariden
Kippenei: salmonella
Tarwe: giardia lamblia, eurytrema of schimmels
Varkensvlees: trichinen
Kernfruit: aflatoxine
Gluten: giardia lamblia of parasieten
Aardappel: heterophyges
Dierenharen: mykobacteriën

Ook deze veroorzakers worden getest en met de Bicom behandeld zodat de oorzaak met wortel en alle bijkomende oorzaken behandeld wordt.