INTOLERANTIES

Een intolerantie is een reactie van het lichaam op vreemde stoffen. Dit kunnen voedingsmiddelen, maar ook stuifmeel van bomen en/of bloemen zijn (hooikoorts). De stoffen zijn meestal op zich niet gevaarlijk, maar het lichaam kan wel een heftige reactie geven. Denk aan tranende ogen, een loopneus, vernauwing van de luchtwegen, darmproblemen, een geïrriteerde huid of ernstiger complicaties. Koorts hoort, in tegenstelling tot de naam doet vermoeden, niet bij hooikoorts.

Bij hoge koorts is het belangrijk altijd de huisarts te raadplegen.

Bij behandelingen tegen alle soorten intoleranties of voedselovergevoeligheden heeft Bioresonantietherapie een slagingspercentage van 80%.

Een intolerantie is niet altijd even duidelijk te herkennen. Vaak is een combinatie van darmproblemen, luchtwegklachten en eczeem een signaal van een intolerantie of een ziekteverwekker. Alle drie organen (darmen, longen, huid) hebben een rechtstreeks contact met de buitenwereld, want de huid gaat over in de slijmvliezen van luchtwegen en darmen.

Na een afgeronde bioresonantie behandeling voor jouw intolerantie of voedselovergevoeligheid zal het lichaam nauwelijks of geen reactie op deze stoffen meer geven.

Allergie of intolerantie?
Er is een verschil tussen een allergie en een intolerantie. Een allergie is een ziekte en hoort daarom bij de reguliere artsen. Bij allergieën komt er een reactie van het immuunsysteem meestal direct na het eten of in contact komen met een vermeende indringer. Bij een intolerantie is het immuunsysteem niet betrokken maar het lichaam reageert niet goed op producten. Dit kunnen voedingsmiddelen of producten voor bijv. huidverzorging zijn. Deze reactie kan soms tot twee dagen na het contact nog klachten geven.