Bacterieën

Bacteriën vermenigvuldigen zich gemiddeld eens per half uur. Dit betekent dat het aantal binnen een paar uur enorm kan toenemen. Maar de grenzen van onze huidige antibiotica zijn bijna bereikt en bioresonantie kan een goede aanvulling op reguliere of alternatieve behandelingen zijn.

Bacterieflora
Een volwassen mens heeft ongeveer twee tot vier kilo bacteriën in zijn lichaam. De verkeerde bacteriën kunnen klachten veroorzaken, maar ook het ontbreken van de juiste bacteriën in de darmen kan klachten geven, zoals intoleranties door het ontbreken van de juiste bacteriën.
Bacteriën kunnen tal van klachten veroorzaken, zoals darmklachten, huidklachten of klachten aan de luchtwegen.

Na de behandeling is je lichaam of dat van jouw kind meestal prima in staat om de problemen zelf op te lossen.

Voorbeelden van bacteriën die behandeld kunnen worden:

  • Stafylokokken div. soorten
  • Streptokokken div. soorten
  • Chlamydia
  • Erysipelas
  • Clostridieen
  • Helicobacter pylori (maagslijmvliesontsteking of maagzweer)
  • Klebsiella
  • Ureaplasma blaasontsteking?
  • Legionella
  • Diverse tropische ziekteverwekkers

Diagnose en Behandeling
Door het Bicom® systeem wordt de trilling (frequentiespectrum) van de veroorzaker gemeten en exact omgekeerd (geïnverteerd). Deze behandeling duurt een aantal minuten. De trilling wordt opgeheven waardoor de boosdoener sterft. Door het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren kan de ziekte zelf herstellen.

Dit is het verschil tussen reguliere en alternatieve behandelingen. Ik werk complementair, dus aanvullend, maar kan de behandeling van de arts of specialist niet vervangen.

Ook voor baby’s en kinderen
De Bicom®-behandeling kan al vanaf de geboorte veilig en pijnloos toegepast worden. Al na een aantal behandelingen kan jouw systeem zich herstellen en is een dieet meestal niet meer nodig.

Voor thuis
De ‘tegenprikkel’ (geïnverteerde trilling) komt via een magneetmat in jouw lichaam en bereikt hiermee het hele lichaam (dus niet alleen plaatselijk). De behandeling kun je vervolgens thuis voortzetten met behulp van op maat gemaakte Bicom®-korrels (oraal in te nemen) tot het probleem volledig uit het hele lichaam verdwenen is.

Door de arts voorgeschreven medicatie altijd blijven innemen of overleggen met de arts die deze voorgeschreven heeft.

Herstel darmflora
Het is heel belangrijk om de darmflora te herstellen na een behandeling voor de darmen met behulp van bioresonantie. Ook het immuunsysteem versterken is een belangrijke pijler zodat ons zelfgenezend vermogen zijn werk weer kan gaan doen.