Bioresonantie

bioresonantie bicom

Bioresonantie werkt op energetisch niveau. Behandeling met bioresonantie slaat in 80% van de gevallen goed aan. Bioresonantie is geschikt voor het definitief oplossen van veel klachten, zoals allergieën, darmklachten, luchtweg– en huidklachten. Het is veilig en ook geschikt voor kinderen. Hoe werkt het dan precies?

Alle materie bestaat uit energie en straalt de eigen energie uit.
Dat geldt ook voor elk lichaamsdeel, elk orgaan en elke cel. Maar ook voor virussen, bacteriën, pollen enz. Iedere stof heeft een eigen kenmerkende karakter die je terugziet in elektromagnetische trillingen. Dit individuele, energetische karakter van een stof wordt ook wel frequentiespectrum genoemd.

Bioresonantie, klachten en trillingen
Het menselijk lichaam (en geest) is een zender en ontvanger van die elektromagnetische trillingen. Het gaat om processen op celniveau. Trillingen planten zich voort in de ruimte, zoals bij geluid. Voor trillingen in het menselijk lichaam geldt hetzelfde. Iedere cel, weefsel of orgaan heeft zijn eigen specifieke trilling. Een gezonde onderdeel zendt harmonische trillingen uit. Bij zieken wordt het trillingsbeeld van de oorzaak van de klacht verstoord door trillingen van bijvoorbeeld bacteriën, allergenen, schimmels of virussen. Met bioresonantie kun je de harmonische (gezonde) en disharmonische (ongezonde) processen zichtbaar maken en waar nodig herstellen.

Probleemanalyse en aanpak
Allereerst worden alle individuele trillingen bij de 1e intake in kaart gebracht met behulp van het Bicom® systeem.

Bij een vervolgbehandeling worden verstoorde (disharmonische) trillingen geïnverteerd waardoor de klachten verminderen of verdwijnen. Dat gebeurt door de behandelingen ter plekke. Het apparaat scheidt met een filter de harmonische en disharmonische trillingen van elkaar. De harmonische trillingen worden versterkt of verzwakt teruggeven en de disharmonische trillingen worden in hun spiegelbeeld (180 graden fasedraaiing) teruggekoppeld. Belastende stoffen worden vrijgemaakt en door je lichaam afgevoerd.

Tegenprikkel
Die ‘tegenprikkel’ (geïnverteerde trilling) komt via een magneetmat in je lichaam en bereikt hiermee het hele lichaam. En dus niet alleen plaatselijk.
De behandeling kun je vervolgens thuis voortzetten met behulp van op maat gemaakte Bicom®-korrels (oraal in te nemen) tot het probleem volledig uit het hele lichaam verdwenen is. Het lichaam geneest dan als het ware zichzelf.

Ook voor baby’s en kinderen
De Bicom®-behandeling kan al vanaf de geboorte veilig en pijnloos toegepast worden. Al na een aantal behandelingen kan jouw baby zich herstellen en is een dieet meestal niet meer nodig.

Wil je meer weten en/of een afspraak maken, klik dan hier.