Darmklachten

Darmen zijn een heel belangrijk orgaan in het menselijk lichaam. Hier vindt het grootste deel
van de vertering plaats en als dit proces niet goed verloopt, kunnen er veel klachten ontstaan.
Maar liefst 80 % van ons immuunsysteem bevindt zich in de darmen en een goed werkend immuunsysteem is belangrijk voor het zelfgenezend vermogen.

Na de behandeling is je lichaam of dat van jouw kind meestal prima in staat om de problemen zelf op te lossen.

Enkele veel voorkomende symptomen van darmproblemen zijn:
• Buikpijn
• Opgeblazen buik
• Brandend maagzuur
• Obstipatie
• Diarree
• Winderigheid
• Spastische darm
Luchtwegklachten
Huidklachten

Dit is slechts een greep uit de vele symptomen van darmproblemen.

Liever geen symptoombestrijding
Als het immuunsysteem niet goed reageert op levende belagers (virussen, bacteriën, parasieten en schimmels), worden we ziek en moeten wij onze toevlucht nemen tot bijv. antibiotica. Het nadeel van antibiotica is dat een grote groep bacteriën gedood worden, ook de bacteriën die we nodig hebben voor een goede vertering van ons voedsel.

Daarnaast neemt gangbare medicatie de oorzaak van de klachten meestal niet weg. Je kunt na een medische behandeling vergelijkbare of andere klachten krijgen die verband kunnen houden met problemen in de darmen.

Bioresonantie therapie is aanvullend op reguliere behandelingen maar kan deze niet vervangen. Na een (levensreddende) behandeling in een ziekenhuis kan het herstellen van het immuunsysteem zorgen voor versneld herstel of bijwerkingen tegengaan. Dit geldt ook na schade door bijv. vaccinaties.

De oorzaak aanpakken
Maar je kunt ook de oorzaak aanpakken. De vreemde belagers (virussen, bacteriën, parasieten en/of schimmels) kunnen opgespoord en gedood worden. Deze behandelingen zijn absoluut pijnloos en veilig en kunnen zelfs al vlak na de geboorte gegeven worden. Immers: direct na de geboorte begint de ontwikkeling van de darmflora.

Dit proces duurt een aantal maanden en soms gaat dit niet vanzelf. Met de juiste behandeling kan veel schade worden voorkomen. Maar ook op latere leeftijd is met de juiste aanpak voor je darmen een levenslang dieet meestal niet nodig.

Diagnose en behandeling

Door het Bicom® systeem wordt de trilling (frequentiespectrum) van de veroorzaker gemeten en exact omgekeerd (geïnverteerd). Deze behandeling duurt een aantal minuten. De trilling wordt opgeheven waardoor de boosdoener sterft.

Ook voor baby’s en kinderen
De Bicom®-behandeling kan al vanaf de geboorte veilig en pijnloos toegepast worden. Al na een aantal behandelingen kan jouw lichaam zich herstellen en is een dieet meestal niet meer nodig.

Voor thuis
De ‘tegenprikkel’ (geïnverteerde trilling) komt via een magneetmat in jouw lichaam en bereikt hiermee het hele lichaam (en dus niet alleen plaatselijk). De behandeling kun je vervolgens thuis voortzetten met behulp van op maat gemaakte Bicom®-korrels (oraal in te nemen) tot het probleem volledig uit het hele lichaam verdwenen is.

Herstel darmflora
Het is heel belangrijk om de darmflora te herstellen na een behandeling voor de darmen met behulp van bioresonantie. Ook het immuunsysteem versterken is een belangrijke pijler zodat ons zelfgenezend vermogen zijn werk weer kan gaan doen.