Huidklachten

Onze huid laat soms pijnlijk duidelijk zien hoe ons immuunsysteem faalt. Eczeem (neurodermitis) is bijvoorbeeld meestal een overprikkelde reactie van het immuunsysteem op voedsel of stoffen uit de buitenwereld.

Na de behandeling is jouw lichaam of dat van jouw kind meestal prima in staat om de problemen zelf op te lossen.

Enkele veel voorkomende huidklachten:

  • Eczeem
  • Huiduitslag
  • Ontstekingen van de huid (puistjes)
  • Schimmels en/of infecties

Oorzaken huidklachten
Levende belagers zoals virussen, bacteriën, parasieten en schimmels zijn vaak (mede) oorzaak van huidklachten. Deze belagers hebben ieder hun eigen energiepatroon. Door deze energie te inverteren (om te keren), en de belagers hiermee te belasten, worden deze ziekteverwekkers onschadelijk gemaakt.

Daarnaast is maar liefst 80% van ons immuunsysteem gelegen in de lussen van de darmen. Om ons zelfgenezend vermogen weer te activeren, is het belangrijk om naast de huid ook de darmflora te herstellen (zie pagina darmklachten).

Diagnose en behandeling

Met het Bicom® systeem worden de trilling (frequentiespectrum) van de veroorzaker gemeten en exact omgekeerd (geïnverteerd). Deze behandeling duurt een aantal minuten. De trilling wordt opgeheven waardoor de boosdoener sterft.

Ook voor baby’s en kinderen
De Bicom®-behandeling kan al vanaf de geboorte veilig en pijnloos toegepast worden. Al na een aantal behandelingen kan de huid zich herstellen en is een dieet meestal niet meer nodig.

Voor thuis
De ‘tegenprikkel’ (geïnverteerde trilling) komt via een magneetmat in jouw lichaam en bereikt hiermee het hele lichaam (en dus niet alleen plaatselijk). De behandeling kun je vervolgens thuis voortzetten met behulp van op maat gemaakte Bicom®-korrels (oraal in te nemen) tot het probleem volledig uit het hele lichaam verdwenen is.