NEI (Neuro Emotionele Integratie)

Neuro Emotionele Integratie

Met de NEI-methode kun je onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke en emotionele problemen op een snelle en plezierige manier aanpakken en definitief oplossen.

Je hoeft niet urenlang te praten en onverwerkte emoties ook niet opnieuw te beleven. Met behulp van NEI  kun je weer de baas worden over je eigen emoties. Een behandeling wordt meestal als heel plezierig ervaren en geeft direct opluchting. Na één behandeling kun jij het effect al merken.

N.E.I. is veilig voor zowel volwassenen als kinderen. In principe kun je ieder onderwerp/probleem aanpakken. Enkele voorbeelden:

  • relatieproblemen
  • angsten en fobieën
  • gedragsproblemen (o.a. bij kinderen)
  • depressies
  • onverwerkte emoties

Met NEI doe je niet aan symptoombestrijding, maar pak je de oorzaak van jouw  klachten aan. Je krijgt inzicht in je gedragspatronen die zorgen voor jouw klachten. Met één tot enkele sessies doorbreek je die patronen. Je zal merken dat je beter in je vel komt te zitten, echt van je probleem af bent en dat die verandering blijvend is.

Uitgangspunten
Je lichaam is eigenlijk een soort computer met een geheugen waarin je hele leven staat geregistreerd. Lichamelijke klachten en ongewenst gedrag zijn eigenlijk reacties op gebeurtenissen uit het verleden. Een emotie, zoals angst, herhaalt zich steeds omdat je die emotie niet kunt loslaten (verwerken). Dat zorgt voor blokkades in je lichaam, waardoor de levensenergie niet meer doorstroomt. Sommige patronen zijn heel hardnekkig, met soms hevige lichamelijke en/of psychische klachten als gevolg.

Met NEI vertelt je lichaam (spieren) waar het probleem zit. Met behulp van testen en wat je onderbewuste daarbij vertelt, en het leggen van de juiste relaties tussen de verschillende metingen, wordt de kern van het probleem opgespoord. Om het probleem te verwerken worden de relaties tussen de linker en de rechter hersenhelft waar nodig hersteld en weer in evenwicht met elkaar gebracht. Ook wordt de plek in jouw lichaam waarin het geheugen opgeslagen is verbonden met geest en ziel.

Interesse?
Wil je meer weten en/of een afspraak maken, klik dan hier.