Praktijk

Op de site kun je van allerlei informatie vinden over klachten en behandelingen: maar hoe werkt dat nou ‘in de praktijk’?

Individuele aanpak
De praktijk leert dat de individuele aanpak ervoor zorgt dat de behandelingen aansluiten op precies dat wat jij nodig hebt. De relatief snelle, maar grondige werkwijze met bioresonantie zorgt er uiteindelijk voor dat jouw systeem het probleem zelf oplost.

De sfeervolle, kleinschalige praktijk past goed bij de persoonlijke en individuele behandeling. De aanpak begint met een diepgaande analyse. Dat komt neer op het meten met de verschillende meetsystemen, het gebruik van een goede intuïtie en jarenlange ervaring.

Met deze deskundige manier van werken, worden niet de symptomen bestreden, zoals in het reguliere circuit vaak gebeurt, maar wordt de oorzaak van je probleem achterhaald en aangepakt.

Zoeken naar de oorzaak
Niet alleen worden de eventuele relatie tussen fysieke en mentale klachten onderzocht, ook worden er verbanden gelegd tussen verschillende klachten. Zo kan de oorzaak van hoofdpijn in jouw darmen zitten, van een schimmelinfectie komen en zo zijn er nog meer oorzaken van hoofdpijn, om maar een voorbeeld te noemen.

Zie voor meer voorbeelden ook de pagina’s intoleranties, darmklachten, huidklachten, luchtwegklachten en de pagina’s virussen, schimmels, parasieten en bacteriën.

Individuele aanpak
De praktijk leert dat de individuele aanpak ervoor zorgt dat de behandelingen aansluiten op precies dat wat jij nodig hebt. Annemart zorgt er uiteindelijk voor dat jouw eigen ‘systeem’ na een aantal behandelingen jouw probleem heeft opgelost en weer geheel ‘zelfstandig’ verder kan.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor meer informatie.

De volgende video geeft je alvast een impressie van het werken met de meetsystemen (in dit geval bij allergieën).