Schimmels

Schimmels (mycose) zijn vaak lastig te behandelen omdat de schimmel draden vormt die zich door het hele lichaam kunnen verspreiden. Toch kan bioresonantie de problemen verhelpen.

Na de behandeling is je lichaam of dat van jouw kind meestal prima in staat om de problemen zelf op te lossen.

Voorbeelden van schimmels die goed met bioresonantie te behandelen zijn:

 • Candida Albicans (vaak in de slijmvliezen van mond, darmen, vagina (jeuk).
 • Aspergillus, diverse soorten
 • Tinea (ringworm) soorten kunnen een schimmelinfectie van hoofdhaar, baardschurft of kalknagels veroorzaken
 • Pityriasis versicolor met lichte of donkere vlekjes op de huid
 • Microsporum canis

Enkele veelvoorkomende klachten door schimmels:

 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Geïrriteerde ogen / oogklachten
 • (Verergering van) astma / ademhalingsproblemen
 • Huidklachten
 • Maagdarmklachten
 • spruw

Dit is slechts een greep uit de vele klachten die schimmels kunnen veroorzaken.

Schimmelinfecties
Een schimmelinfectie begint plaatselijk vaak op warme, vochtige plaatsen. De schimmel is afhankelijk van de mens om zijn voeding te krijgen. De schimmeldraden kunnen zich door het hele lichaam verspreiden, waardoor de besmetting zich uitbreidt.

Vergelijk de schimmels (paddenstoelen) in een bos met een dradennetwerk onder de grond waardoor in het nieuwe jaar de paddenstoelen overal ‘uit de grond schieten’. Na een plaatselijke (lokale) behandeling kunnen de schimmels op andere plaatsen tevoorschijn komen.

Candida-dieet niet voldoende
Veel mensen denken dat ze met een candida-dieet de juiste oplossing hebben gevonden. Maar hoewel het dieet kan ondersteunen, verdwijnt de candida door langdurig en strikt dieet zonder suiker en gist meestal niet helemaal, waardoor het vaak in een later stadium weer terugkeert en verhevigt. Met bioresonantie-therapie kunnen we de schimmel meestal wel geheel doden.

Diagnose en behandeling
Bij kinderen ouder dan 5 jaar en volwassenen kan het valeom® systeem zichtbaar maken wat de oorzaak van veel schimmel-problemen is. De schimmelflora wordt gemeten en de werking van het hele belaste stelsel wordt zichtbaar gemaakt. De problemen worden helder en geven inzicht in de oorzaak van veel klachten.

Door het Bicom® systeem wordt vervolgens de trilling (frequentiespectrum) van de schimmel gemeten en exact omgekeerd (geïnverteerd). Deze behandeling duurt een aantal minuten. De trilling wordt opgeheven waardoor de schimmel sterft.

Ook voor baby’s en kinderen
De Bicom®-behandeling kan al vanaf de geboorte veilig en pijnloos toegepast worden. Al na een aantal behandelingen kan de huid zich herstellen en is een dieet meestal niet meer nodig.

Voor thuis
De ‘tegenprikkel’ (geïnverteerde trilling) komt via een magneetmat in je lichaam en bereikt hiermee het hele lichaam (en dus niet alleen plaatselijk). De behandeling kun je vervolgens thuis voortzetten met behulp van op maat gemaakte Bicom®-korrels (oraal in te nemen) tot het virus volledig uit het hele lichaam verdwenen is.

Herstel darmflora
Het is heel belangrijk om de darmflora te herstellen na een schimmeldodende behandeling met behulp van bioresonantie. Ook het immuunsysteem versterken is een belangrijke pijler zodat ons zelfgenezend vermogen zijn werk weer kan gaan doen.